Onze ingenieurs projectleiders zijn voor U een direct contact zonder overdreven bureaucratie.  Zowel onze klanten en/of onze leveranciers hebben direct contact met de voor hen meest competente gesprekspartner.  Wij privilegeren het direct contact, zowel professioneel als persoonlijk.


In onze organisatie heeft iedereen een welomschreven taak, toch moedigen wij onze medewerkers aan om multidisciplinair te zijn en nooit een vraag onbeantwoord te laten.

Bij de opstart van een project vragen wij een maximum van geschreven informatie / duidelijkheid, toch blijven wij tijdens het verloop van het project flexibel.


Ons objectief is een project zonder problemen, de werkelijkheid kan soms anders zijn.  Probleem lossen wij echter professioneel, pragmatisch en snel op.  Wij zijn problemsolvers !

Transparantie is voor ons noodzakelijk.  Wij staan met plezier open voor een audit voor, tijdens of na een project.  Wij zijn overtuigd dat tijdens een industriëel project transparantie een must is voor alle  betrokken partijen. 

Wij houden ons aan ons afspraken, wij nemen onze verantwoordelijkheid.  100 % van de aandeelhouders zijn dagelijks actief in het bedrijf, dit is een garantie voor een snelle besluitvorming.

Wij begrijpen graag de uitdaging van ieder project op gebied van criticiteit voor uw process fabricage.  Ieder project is voor ons belangrijk.  Er zijn geen kleine projecten, noch kleine klanten.