HET WERK LEERT MEN OP DE WERKVLOER

De meeste van ons gekwalificieerde ketelmakers maken bij ons carriere en kunnen langzaam hun kennis doorgeven aan de jongeren die wij systematisch recruteren via vorming of alternatieve vorming.

EEN ZELDZAME DESKUNDIGHEID

Wij beschikken intern over een zeldzame deskundigheid op gebied van tekenwerk, snijden, plooien, zagen, afwerken, cintreren, montage, lassen en oppervlaktebehandeling.  Deze deskundigheid wordt ideaal aangevuld met een grondige kennis van de constructiecode, de lastechnieken en het opmaken van een compleet constructiedossier.

VORMING EN KWALITEIT

In overeenstemming met ISO 3834-2 norm, zijn onze lasprocedures en onze lassers in een continue kwalificatie en herkwalificatie.  Zij zijn opgevolgd door IWT ingenieurs.  Onze montageploegen wijzigen regelmatig om kruisbestuiving van kennis te bevorderen, onze schilders zijn gecertifieerd, wij investeren in de continue vorming van onze arbeiders, bedienden en kaderleden.

BEREKENINGSCAPACITEIT

Onze ingenieurs zijn bedreven in technische berekeningen (statisch, wind, aardbeving, explosie, ...) en wij hebben  een kern van externe partners op gebied van eindige elementen berekeningen, weerstand aan vermoeidheid, thermische berekeningen, berekenen van menger, ...

ANTICORROSIE EXPERTISE

Wij beheersen de verschillende anticorrosie technieken zowel op gebied van keuze van legeringen, beitsen / passiveren, keuze van rubber, verven of speciale coatings in functie van de agressiviteit van de producten evenals de design condities.

ERVARING

Onze lassers, monteurs, schilders, brigadiers, tekenaars, kwaliteitsdienst, ingenieurs en projectleiders hebben duizenden realisaties op hun actief.  Wij zijn niet onfeilbaar, maar maken nooit tweemaal dezelfde fout.
Al deze opgedane ervaring is verwerkt in onze procedures die continu ge-update worden zodat ieder nieuw project er de vruchten van draagt.

INNOVATIE

Wij willen niet ter plaatse blijven trappen, daarom gaan wij ieder jaar een nieuwe technische challenge aan om op die manier onze deskundigheid te verhogen.